Vinbeskrivelse

Drapeau Frankrig
Vin Effervescent Blanc brut Royale Réserve Brut Philipponnat 2023 France Champagne AOC
Champagne - Champagne
Philipponnat
Royale Réserve Brut
2023

Informationer

Emballage Flaske (75cl)
Type Mousserende vine
Undertype Brut
Farve Hvid
Årgang 2023
Land Frankrig
Appellationstype AOC
Region Champagne
Betegnelse Champagne
Slot / Ejendom Philipponnat
Cuvée Royale Réserve Brut
Alkoholprocent 12,5 %
Aktuel fase
Ungdom

Markedspris

De viste værdier her er estimater leveret af brugerne af Viniou-applikationen og repræsenterer ikke et salgstilbud.

Flaske (75cl)
2024 395,38 kr.

Din vinkælder fortjener bedre end Excel!

──── 🍷 ────

  • 📦 Organiser dine flasker uden besvær
  • 💰 Kend værdien af din vinkælder med ét klik
  • ⏳ Nyd dine vine på deres højdepunkt
  • 🍽️ Modtag mad- og vinkombinationer, der passer til din vinkælder
✅ Allerede 70.000+ vinentusiaster bruger Viniou

🚀 Hvorfor ikke jer?

🚀 Prøv nu

⭐ Vurderet 4,8/5 på butikkerne

Andet årgang

Modenhed

Champagne - 2022

Philipponnat - Royale Réserve Brut
Modenhed

Champagne - 2021

Philipponnat - Royale Réserve Brut
Modenhed

Champagne - 2020

Philipponnat - Royale Réserve Brut
Apogæe

Champagne - 2019

Philipponnat - Royale Réserve Brut
Apogæe

Champagne - 2017

Philipponnat - Royale Réserve Brut
Nedgang

Champagne - 2013

Philipponnat - Royale Réserve Brut
Nedgang

Champagne

Philipponnat - Royale Réserve Brut

Applikation til styring af vinkælder til Mousserende vine

Boost din vinkælderhåndtering i Mousserende vine med Viniou!

Følg, organiser, og opdag dine Mousserende vine med lethed.

Download Viniou og administrer din vinkælder på Mousserende vine som en ekspert!

Viniou-software

Al den information, du ser her om flasken Vine Champagne Philipponnat - Royale Réserve Brut - 2023, kan automatisk tilføjes til dine egne vine via vinadministrationssoftwaren Viniou ved blot at indtaste navnet på din vin eller scanne dens etiket. Udnyt vores værktøj til vinkælderstyring til at oprette og organisere dine personlige vinark i en håndevending.