Vinbeskrivelse

Drapeau Frankrig
Vin Rouge sec La Closerie de Camensac 2019 France Bordeaux Haut-Médoc
Bordeaux - Haut-Médoc
La Closerie de Camensac
2019

Informationer

Emballage Flaske (75cl)
Type Vine
Farve Rød
Årgang 2019
Land Frankrig
Appellationstype AOC
Region Bordeaux
Betegnelse Haut-Médoc
Slot / Ejendom La Closerie de Camensac
Alkoholprocent 13,5 %
Aktuel fase
Modenhed

Markedspris

De viste værdier her er estimater leveret af brugerne af Viniou-applikationen og repræsenterer ikke et salgstilbud.

Flaske (75cl)
2025 90,42 €

Vinopbevaringsapp

Viniou: appen der gør det nemt at administrere din vinkælder!

Allerede over 50.000 tilfredse vinsamlere, rated 4,8⭐ på app stores med mere end 1.000 samlede anmeldelser.

Modningsfaser

Ungdom
2019 - 2021
Modenhed
2022 - 2026
Apogæe
2027 - 2035
Nedgang
2036 - 2041+

Andet årgang

Modenhed

Bordeaux - Haut-Médoc - 2022

La Closerie de Camensac
Modenhed

Bordeaux - Haut-Médoc - 2022

La Closerie de Camensac
Modenhed

Bordeaux - Haut-Médoc - 2020

La Closerie de Camensac
Ungdom

Bordeaux - Haut-Médoc - 2019

La Closerie de Camensac
Apogæe

Bordeaux - Haut-Médoc - 2015

La Closerie de Camensac
Apogæe

Bordeaux - Haut-Médoc - 2014

La Closerie de Camensac
Apogæe

Bordeaux - Haut-Médoc - 2011

La Closerie de Camensac
Nedgang

Bordeaux - Haut-Médoc - 2010

La Closerie de Camensac
Nedgang

Bordeaux - Haut-Médoc - 2008

La Closerie de Camensac
Nedgang

Bordeaux - Haut-Médoc - 1996

La Closerie de Camensac

Applikation til styring af vinkælder til Vine

Boost din vinkælderhåndtering i Vine med Viniou!

Følg, organiser, og opdag dine Vine med lethed.

Download Viniou og administrer din vinkælder på Vine som en ekspert!

Viniou-software

Al den information, du ser her om flasken Vine Haut-Médoc La Closerie de Camensac - 2019, kan automatisk tilføjes til dine egne vine via vinadministrationssoftwaren Viniou ved blot at indtaste navnet på din vin eller scanne dens etiket. Udnyt vores værktøj til vinkælderstyring til at oprette og organisere dine personlige vinark i en håndevending.