Vinbeskrivelse

Drapeau Italien
Vin Blanc sec Senior Valdobbiadene Prosecco Superiore Extra Dry Bortolomiol 2023 Italie Vénétie Conegliano Valdobbiadene Prosecco DOCG
Veneto - Conegliano Valdobbiadene Prosecco
Bortolomiol
Senior Valdobbiadene Prosecco Superiore Extra Dry
2023

Informationer

Emballage Flaske (75cl)
Type Vine
Farve Hvid
Årgang 2023
Land Italien
Appellationstype DOCG
Region Veneto
Betegnelse Conegliano Valdobbiadene Prosecco
Slot / Ejendom Bortolomiol
Cuvée Senior Valdobbiadene Prosecco Superiore Extra Dry
Aktuel fase
Modenhed

Markedspris

De viste værdier her er estimater leveret af brugerne af Viniou-applikationen og repræsenterer ikke et salgstilbud.

Flaske (75cl)
2025 167,85 kr.

Din vinkælder fortjener bedre end Excel!

──── 🍷 ────

  • 📦 Organiser dine flasker uden besvær
  • 💰 Kend værdien af din vinkælder med ét klik
  • ⏳ Nyd dine vine på deres højdepunkt
  • 🍽️ Modtag mad- og vinkombinationer, der passer til din vinkælder
✅ Allerede 80.000+ vinentusiaster bruger Viniou

🚀 Hvorfor ikke jer?

🚀 Prøv nu

⭐ Bedømt 4,9/5 i app-butikkerne

Modningsfaser

Ungdom
2023 - 2023
Modenhed
2024 - 2025
Apogæe
2026 - 2027
Nedgang
2028 - 2030+

Brugeranmeldelser om Viniou

1 anmeldelser
Bu au Four Seasons Prague Hormis le nez aux saveurs de fruits verts et de pain grillé, il ne se passe pas grand chose.
Udfærdiget den 10-10-2025

Les cépages

Druesort Procentdel
Glera 100 %

Applikation til styring af vinkælder til Vine

Boost din vinkælderhåndtering i Vine med Viniou!

Følg, organiser, og opdag dine Vine med lethed.

Download Viniou og administrer din vinkælder på Vine som en ekspert!

Viniou-software

Al den information, du ser her om flasken Vine Conegliano Valdobbiadene Prosecco Bortolomiol - Senior Valdobbiadene Prosecco Superiore Extra Dry - 2023, kan automatisk tilføjes til dine egne vine via vinadministrationssoftwaren Viniou ved blot at indtaste navnet på din vin eller scanne dens etiket. Udnyt vores værktøj til vinkælderstyring til at oprette og organisere dine personlige vinark i en håndevending.