Vinbeskrivelse

Drapeau Frankrig
Vin Rouge sec Clos de Citeaux Domaine Jean Monnier & Fils 2007 France Bourgogne Pommard AOC Premier Cru
Bourgogne - Pommard
Premier Cru
Domaine Jean Monnier & Fils
Clos de Citeaux
2007

Informationer

Emballage Flaske (75cl)
Type Vine
Farve Rød
Årgang 2007
Land Frankrig
Appellationstype AOC
Region Bourgogne
Betegnelse Pommard
Klassificering Premier Cru
Slot / Ejendom Jean Monnier & Fils
Cuvée Clos de Citeaux
Alkoholprocent 13 %
Aktuel fase
Nedgang

Markedspris

De viste værdier her er estimater leveret af brugerne af Viniou-applikationen og repræsenterer ikke et salgstilbud.

Flaske (75cl)
2025 559,50 kr.

Din vinkælder fortjener bedre end Excel!

──── 🍷 ────

  • 📦 Organiser dine flasker uden besvær
  • 💰 Kend værdien af din vinkælder med ét klik
  • ⏳ Nyd dine vine på deres højdepunkt
  • 🍽️ Modtag mad- og vinkombinationer, der passer til din vinkælder
✅ Allerede 70.000+ vinentusiaster bruger Viniou

🚀 Hvorfor ikke jer?

🚀 Prøv nu

⭐ Bedømt 4,9/5 i app-butikkerne

Modningsfaser

Ungdom
2007 - 2010
Modenhed
2011 - 2016
Apogæe
2017 - 2024
Nedgang
2025 - 2031+

Andet årgang

Ungdom

Bourgogne - Pommard - 2021

Domaine Jean Monnier & Fils - Clos de Citeaux
Modenhed

Bourgogne - Pommard - 2019

Domaine Jean Monnier & Fils - Clos de Citeaux
Ubestemt

Bourgogne - Pommard - 2017

Domaine Jean Monnier & Fils - Clos de Citeaux
Nedgang

Bourgogne - Pommard - 2009

Domaine Jean Monnier & Fils - Clos de Citeaux

Applikation til styring af vinkælder til Vine

Boost din vinkælderhåndtering i Vine med Viniou!

Følg, organiser, og opdag dine Vine med lethed.

Download Viniou og administrer din vinkælder på Vine som en ekspert!

Viniou-software

Al den information, du ser her om flasken Vine Pommard Domaine Jean Monnier & Fils - Clos de Citeaux - 2007, kan automatisk tilføjes til dine egne vine via vinadministrationssoftwaren Viniou ved blot at indtaste navnet på din vin eller scanne dens etiket. Udnyt vores værktøj til vinkælderstyring til at oprette og organisere dine personlige vinark i en håndevending.