Vinbeskrivelse

Drapeau Frankrig
Vin Rouge sec La Chapelle Château Trapaud 2013 France Bordeaux Saint-Émilion Grand Cru Grand Cru
Bordeaux - Saint-Émilion Grand Cru
Grand Cru
Château Trapaud
La Chapelle
2013

Informationer

Emballage Flaske (75cl)
Type Vine
Farve Rød
Årgang 2013
Land Frankrig
Appellationstype AOC
Region Bordeaux
Betegnelse Saint-Émilion Grand Cru
Klassificering Grand Cru
Slot / Ejendom Trapaud
Cuvée La Chapelle
Alkoholprocent 13,5 %
Aktuel fase
Nedgang

Markedspris

De viste værdier her er estimater leveret af brugerne af Viniou-applikationen og repræsenterer ikke et salgstilbud.

Flaske (75cl)
2025 217,53 €

Vinopbevaringsapp

Viniou: appen der gør det nemt at administrere din vinkælder!

Allerede over 50.000 tilfredse vinsamlere, rated 4,8⭐ på app stores med mere end 1.000 samlede anmeldelser.

Modningsfaser

Ungdom
2013 - 2015
Modenhed
2016 - 2019
Apogæe
2020 - 2024
Nedgang
2025 - 2027+

Brugeranmeldelser om Viniou

1 anmeldelser

Oplev gennemsnittet af de tildelte ratings for denne Vine. Prøv Viniou gratis, appen der forenkler styringen af din vinkælder: Tilmeld dig her.

Andet årgang

Ungdom

Bordeaux - Saint-Émilion Grand Cru - 2021

Château Trapaud - La Chapelle
Modenhed

Bordeaux - Saint-Émilion Grand Cru - 2019

Château Trapaud - La Chapelle
Apogæe

Bordeaux - Saint-Émilion Grand Cru - 2012

Château Trapaud - La Chapelle
Nedgang

Bordeaux - Saint-Émilion Grand Cru - 2010

Château Trapaud - La Chapelle

Applikation til styring af vinkælder til Vine

Boost din vinkælderhåndtering i Vine med Viniou!

Følg, organiser, og opdag dine Vine med lethed.

Download Viniou og administrer din vinkælder på Vine som en ekspert!

Viniou-software

Al den information, du ser her om flasken Vine Saint-Émilion Grand Cru Château Trapaud - La Chapelle - 2013, kan automatisk tilføjes til dine egne vine via vinadministrationssoftwaren Viniou ved blot at indtaste navnet på din vin eller scanne dens etiket. Udnyt vores værktøj til vinkælderstyring til at oprette og organisere dine personlige vinark i en håndevending.