Vinbeskrivelse

Drapeau Frankrig
Vin Rouge sec Pessac-Léognan (Grand Cru Classé de Graves) Château Fieuzal 2015 France Bordeaux Pessac-Léognan AOC
Bordeaux - Pessac-Léognan
Château Fieuzal
Pessac-Léognan (Grand Cru Classé de Graves)
2015

Informationer

Emballage Flaske (75cl)
Type Vine
Farve Rød
Årgang 2015
Land Frankrig
Appellationstype AOC
Region Bordeaux
Betegnelse Pessac-Léognan
Slot / Ejendom Fieuzal
Cuvée Pessac-Léognan (Grand Cru Classé de Graves)
Aktuel fase
Apogæe

Markedspris

De viste værdier her er estimater leveret af brugerne af Viniou-applikationen og repræsenterer ikke et salgstilbud.

Flaske (75cl)
2025 369,27 kr.

Din vinkælder fortjener bedre end Excel!

──── 🍷 ────

  • 📦 Organiser dine flasker uden besvær
  • 💰 Kend værdien af din vinkælder med ét klik
  • ⏳ Nyd dine vine på deres højdepunkt
  • 🍽️ Modtag mad- og vinkombinationer, der passer til din vinkælder
✅ Allerede 70.000+ vinentusiaster bruger Viniou

🚀 Hvorfor ikke jer?

🚀 Prøv nu

⭐ Vurderet 4,8/5 på butikkerne

Modningsfaser

Ungdom
2015 - 2017
Modenhed
2018 - 2022
Apogæe
2023 - 2029
Nedgang
2030 - 2039+

Andet årgang

Modenhed

Bordeaux - Pessac-Léognan - 2018

Château Fieuzal - Pessac-Léognan (Grand Cru Classé de Graves)
Modenhed

Bordeaux - Pessac-Léognan - 2016

Château Fieuzal - Pessac-Léognan (Grand Cru Classé de Graves)
Nedgang

Bordeaux - Pessac-Léognan - 1990

Château Fieuzal - Pessac-Léognan (Grand Cru Classé de Graves)

Applikation til styring af vinkælder til Vine

Boost din vinkælderhåndtering i Vine med Viniou!

Følg, organiser, og opdag dine Vine med lethed.

Download Viniou og administrer din vinkælder på Vine som en ekspert!

Viniou-software

Al den information, du ser her om flasken Vine Pessac-Léognan Château Fieuzal - Pessac-Léognan (Grand Cru Classé de Graves) - 2015, kan automatisk tilføjes til dine egne vine via vinadministrationssoftwaren Viniou ved blot at indtaste navnet på din vin eller scanne dens etiket. Udnyt vores værktøj til vinkælderstyring til at oprette og organisere dine personlige vinark i en håndevending.