Vinbeskrivelse

Drapeau Frankrig
Vin Rouge sec Château Quinault L'Enclos 2017 France Bordeaux Saint-Émilion AOC Grand Cru
Bordeaux - Saint-Émilion
Grand Cru
Château Quinault L'Enclos
2017

Informationer

Emballage Flaske (75cl)
Type Vine
Farve Rød
Årgang 2017
Land Frankrig
Appellationstype AOC
Region Bordeaux
Betegnelse Saint-Émilion
Klassificering Grand Cru
Slot / Ejendom Quinault L'Enclos
Alkoholprocent 13,5 %
Aktuel fase
Modenhed

Markedspris

De viste værdier her er estimater leveret af brugerne af Viniou-applikationen og repræsenterer ikke et salgstilbud.

Flaske (75cl)
2025 223,05 kr.

Din vinkælder fortjener bedre end Excel!

──── 🍷 ────

  • 📦 Organiser dine flasker uden besvær
  • 💰 Kend værdien af din vinkælder med ét klik
  • ⏳ Nyd dine vine på deres højdepunkt
  • 🍽️ Modtag mad- og vinkombinationer, der passer til din vinkælder
✅ Allerede 70.000+ vinentusiaster bruger Viniou

🚀 Hvorfor ikke jer?

🚀 Prøv nu

⭐ Vurderet 4,8/5 på butikkerne

Modningsfaser

Ungdom
2017 - 2020
Modenhed
2021 - 2026
Apogæe
2027 - 2031
Nedgang
2032 - 2036+

Brugeranmeldelser om Viniou

1 anmeldelser

Oplev gennemsnittet af de tildelte ratings for denne Vine. Prøv Viniou gratis, appen der forenkler styringen af din vinkælder: Tilmeld dig her.

Andet årgang

Modenhed

Bordeaux - Saint-Émilion - 2020

Château Quinault l'Enclos
Modenhed

Bordeaux - Saint-Émilion - 2018

Château Quinault l'Enclos
Ubestemt

Bordeaux - Saint-Émilion - 2016

Château Quinault L'Enclos

Applikation til styring af vinkælder til Vine

Boost din vinkælderhåndtering i Vine med Viniou!

Følg, organiser, og opdag dine Vine med lethed.

Download Viniou og administrer din vinkælder på Vine som en ekspert!

Viniou-software

Al den information, du ser her om flasken Vine Saint-Émilion Château Quinault L'Enclos - 2017, kan automatisk tilføjes til dine egne vine via vinadministrationssoftwaren Viniou ved blot at indtaste navnet på din vin eller scanne dens etiket. Udnyt vores værktøj til vinkælderstyring til at oprette og organisere dine personlige vinark i en håndevending.